Werkzaamheden kruising Groene Kruisweg/Aveling

Werkzaamheden Groenekruisweg

De gemeente Rotterdam gaat, met steun van de Stadsregio, de kruising Groene Kruisweg/Aveling in Hoogvliet verkeersveiliger en beter bereikbaar maken voor alle gebruikers. Ook de verkeerslichten worden vernieuwd.

De werkzaamheden starten op 21 juli 2014. Het werk duurt tot en met 22 augustus 2014. Er is voor deze periode gekozen omdat het dan minder druk is, zodat er sneller kan worden gewerkt en de overlast zoveel mogelijk wordt beperkt.

Afsluiting deel van de kruising

Om het werk op tijd klaar te krijgen wordt de kruising deels afgesloten voor verkeer. Daarop gelden de volgende uitzonderingen:
voor autoverkeer blijft de route Spijkenisserbrug/Groene Kruisweg linksaf de Aveling op en de tegenovergestelde richting toegankelijk via een tijdelijk aangelegde weg;
bussen met een route over de Aveling kunnen over de kruising blijven rijden;
de hulpdiensten kunnen gedurende de werkzaamheden gebruik maken van de kruising.
Voor de overige richtingen gaan omleidingen gelden die via gele borden worden aangegeven. Ook voor fietsers gelden omleidingen via gele borden.

Tagged under

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl