Wethouder Borgonjen opent naschoolse activiteiten

Stichting PUSH organiseert in gemeente Brielle naschoolse activiteiten voor kinderen van groep 5 t/m 8 na schooltijd. Op maandag 29 oktober startte de handvaardigheidcursus in het BRES theater.

13 enthousiaste leerlingen hadden zich opgeven voor deze activiteit die werd geopend door wethouder Borgonjen. de activiteit stond onder leiding van Mathilda Sprengers van Creaforyou.

 

De eerste les stond in het teken van Halloween. Zo maakten de kinderen met pompoenen en andere attributen allerlei creaties. De cursus bestaat nog uit 7 lessen en zal worden gegeven op de maandag na schooltijd van 15:30 – 17:00 uur in het technieklokaal van het BRES theater.

Er is nog voldoende ruimte om je aan te melden voor de naschoolse activiteiten! De activiteiten bestaan niet alleen uit handvaardigheid maar ook sport en cultuur maakt onderdeel uit van het aanbod.

Voor meer informatie en aanmelden kijk op onze website: www.stichting-push.nl/activiteiten of neem contact op met Combinatiefunctionaris Timon Brosky van stichting PUSH 0181-316688 of via t.brosky@stichting-push.nl. voor meer informatie over Creaforyou kijk op de website: www.creaforyou.nl

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl