Wethouder Hofman ontvangt gratis energie advies aan huis

hofmanenergieWethouder Hofman heeft net als al vele Hellevoeters een energieadvies aangevraagd bij het energieteam van de gemeente Hellevoetsluis.

De energieadviseurs bespraken samen met wethouder Hofman, de mogelijkheden om met het opvolgen van enkele basistips aardig wat op de energierekening kunt besparen. Hofman: “Ongelooflijk hoe je met wat simpele ingrepen best veel kunt besparen.”

 

De afgelopen maanden is het energieteam actief geweest in de wijk Den Bonsen Hoek en Ravense Hoek waar meer dan 200 bewoners een energieadvies hebben ontvangen. In het algemeen zijn de bewoners enthousiast en verrast dat men met simpele ingrepen, toch zo’n 10% op de energienota kan besparen.

Het energieteam geeft momenteel nog energieadviezen in de wijk Ravense Hoek. Vanaf februari zal het project voortgezet worden in de wijk Hellevoet (voorheen Zuid-West).

Wilt u ook een gratis energieadvies, reageer dan op de brief die u van de gemeente hebt gekregen of binnenkort krijgt. Ook kunnen de bewoners van Ravense Hoek en vanaf februari bewoners van Hellevoet zich melden via www.bespaarafspraak.nl.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl