Wethouders helpen een handje tijdens Opschoondag

Wethouder-Hofman-OpschoondagTijdens de Opschoondag op zaterdag 16 maart hebben buurtbewoners, scholen en kinderen activiteiten uitgevoerd om hun buurt, straat, school, ontmoetingsplaats, plein of speelplek schoon te houden, op te fleuren of groener te maken.

Wethouder Peter Hofman en wethouder Evert Taal bezochten deze activiteiten en hebben ook een handje meegeholpen. De initiatiefnemers ontvingen een cheque ter waarde van maximaal € 200,00 die zij konden besteden aan materialen en consumpties voor de opschoonactiviteiten.

Zo hebben de scholen Hendrik Boogaardschool en de Sterrenwacht hun schoolplein opgeknapt en een moestuin aangelegd. Daarbij is gebruik gemaakt van natuurlijke en gerecycled materialen zoals boomstammen, houtsnippers en gerecycled rubber snippers.

Ook bij een aantal buurten en speelplekken zijn opschoonacties gehouden. Ook deed een aantal verenigingen mee, zoals de Hengelsportvereniging, Tennisvereniging United Service, de Turkse Vrouwenvereniging en Stichting Anders Spelen. Met zijn allen is Hellevoetsluis een stukje schoner gemaakt!

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl