Wild-west in Winkelcentrum Akkerhof

akkerhof-headerDrie nog voortvluchtige criminelen zijn zaterdagmorgen met een auto dwars door winkelcentrum de Akkerhof in Spijkenisse gereden.

Ze wilden vermoedelijk een juwelier overvallen. Volgens ooggetuigen was het druk in de smalle passage en is het een wonder dat niemand gewond is geraakt.

De overvallers reden volgens de politie op de pui van de juwelier af, maar remden op het laatste moment toch af omdat er iemand voor de auto langs liep. Ze zagen kennelijk af van hun plan en reden de passage aan de andere kant weer uit.

Kort na de mislukte overval is op de Nieuwe Westdijk een uitgebrande auto aangetroffen. Waarschijnlijk hebben de daders die gebruikt als vluchtauto en zijn ze er later op scooters vandoor gegaan.

De politie is onder meer met een helikopter op zoek naar de overvallers.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl