Wilders start verzetstoer in Spijkenisse op de markt

wilders-markt1Op de markt van Spijkenisse is PVV-leider Geert Wilders zaterdagmiddag begonnen met zijn toer door het land om mensen verzet te laten aantekenen tegen de bezuinigingen van het kabinet.

Hij begon al eerder met zijn verzetsactie en vergaarde inmiddels meer dan 30.000 reacties. Vlak voor Prinsjesdag worden alle protesten overhandigd aan het kabinet.

Er was zeker belangstelling voor Wilders tussen de Spijkenisser marktkramen en winkels en dan vooral om met hem op de foto te gaan. Intussen werden lijsten uitgedeeld om te tekenen en folders met het internetadres van de actie.

Tot eind juni reist Wilders door het land en misschien gaat hij na de zomervakantie nog door. Aanstaande woensdag gat hij met de hele fractie naar Almere en binnenkort staan Volendam en Roermond op het programma. Wilders kiest er bewust voor ook op dagen te gaan dat de Tweede Kamer vergadert, omdat hij het contact met de bevolking ook heel erg belangrijk vindt. ‘Maar stemmingen in de Kamer gaan we niet laten schieten.’

wilders-marktFoto’s: De marktmeester 

 

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl