Wooninformatiemarkt in nieuw theater

Welke woningen staan op dit moment te koop in Spijkenisse? Wat is het huuraanbod? En wat voor nieuwbouwprojecten komen eraan? Wat kun je lenen en waar moet je allemaal aan denken als je bijvoorbeeld gaat samenwonen? Als je antwoord wilt op deze en andere vragen, kom dan op dinsdag 14 oktober naar de Wooninformatiemarkt in Spijkenisse. Het evenement duurt van 19.30 uur tot 22.00 uur en vindt plaats op een verrassende locatie: het nieuwe Theater de Stoep.

De Woonmarkt is in de schitterende foyer van het theater. Daar staan talrijke aanbieders met hun koop- en huuraanbod in Spijkenisse. Het gaat om woningen voor verschillende doelgroepen, zoals starters, gezinnen en ouderen.

Financieel en juridisch advies

Behalve woningaanbieders zijn ook financieel adviseurs aanwezig. Met hun kun je in gesprek over allerlei financiële vragen, zoals hoe het zit met de nieuwe hypotheekregels, hoeveel je kunt lenen en met welke extra kosten je rekening moet houden als je een huis koopt. Daarnaast zijn specialisten van een notariaat van de partij. Zij kunnen je alles vertellen over de nut en noodzaak van een samenlevingscontract, de verruiming van de mogelijkheden om een schenking te doen en andere juridische zaken.

Toekomstplannen

Rond 20.00 uur vertelt wethouder Jan Willem Mijnans (Wonen) in de kleine theaterzaal over de huidige en toekomstige nieuwbouwontwikkelingen in Spijkenisse. Aan de hand van fraaie impressies laat hij in maximaal een kwartier zien wat bijvoorbeeld de plannen voor de Haven zijn. Dit gebied wordt een prachtige plek om te wonen, te werken en te recreëren. Verder zal hij vertellen over nieuwe fases in het succesvolle nieuwbouwproject Het Land en over de bouw van woningen bij Hekelingen (project Waterrijk). Maar ook andere plannen, op andere plekken in de stad, kunnen de revue passeren.

Tagged under

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl