Workshop Marbling

marblingOp 20 april a.s. zal er een workshop “Marbling” worden gehouden in het activiteitencentrum “Over De Brug” aan de Anthonis van de Nootstraat 2, 3201 BG Spijkenisse. De workshop begint om 13.00 uur en zal eindigen om ca 17.00 uur.

Deze workshop zal worden gepresenteerd door de heer Suleyman Canakcili en/of de heer Okan Akin. Beide heren zijn docent in het bewerken van o.a. sjaals en hoofddoeken als ook het maken van sieraden die gebaseerd zijn op leer als basismateriaal .

Voordat er wordt gestart met de workshop is er een theoretische uitlegaan de hand van voorbeelden. Na afloop mag u het werkstuk meenemen naar huis.

De kosten van de workshop Marbling bedragen € 65,- inclusief de materialen en een consumptie. De workshop Marbling wordt georganiseerd door de stichting El ELe. U kunt zich tot 18 april a.s. opgeven bij mevrouw Fatma Kebapci – Yesil, telefoon 06-43.75.46.84 of via de e-mail info.elele@gmail.com.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl