Argos ErOpUit zoekt vrijwilligers

Gaat u graag met mensen om en heeft u wekelijks een paar uurtjes vrij? Dan is vrijwilligerswerk bij Argos ErOpUit, onderdeel van Argos Zorggroep, misschien iets voor u!

Argos ErOpUit is namelijk per direct op zoek naar enthousiaste vrijwillige begeleiders en chauffeurs op Voorne Putten.

Vrijwillige begeleiders ondersteunen bij de uitstapjes van Argos ErOpUit, het uitstapjesbureau in de regio. Hierbij voeren zij ook coördinerende taken uit. Naast begeleiders is Argos ErOpUit ook op zoek naar vrijwillige chauffeurs. Vrijwillige chauffeurs rijden en begeleiden tijdens diverse uitstapjes van Argos ErOpUit. Daarnaast kunnen zij worden ingezet om in een aangepaste bus cliënten van Argos Zorggroep van en naar dagbestedingsactiviteiten te rijden. Vrijwillige chauffeurs beschikken over een rustige rijstijl, een rijbewijs B en eigen vervoer om de bus van Argos Zorggroep op te kunnen halen.

Beschikt u over goede sociale vaardigheden en geduld? En bent u enthousiast geworden na het lezen van deze oproep? Neem dan voor meer informatie contact op met het team van Argos ErOpUit via telefoonnummer 010 – 427 83 90.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl