Bernisse en de Ronde van Italië

Aanstaande maandag 10 mei staat heel Voorne-Putten in het teken van de Ronde van Italië. In het gemeentehuis in Abbenbroek ontvangt burgemeester P.J. Bouvy-Koene op maandag 10 mei om 10.00 uur alle vrijwilligers die deze dag actief zijn, voor de laatste instructies.

Om circa 11.30 uur vertrekken de vrijwilligers gezamenlijk (in een stoeltjeskar) naar hun plaats langs het parcours. Het afsluiten van het parcours begint ongeveer vanaf 12.30 uur.

De definitieve afsluiting is afhankelijk van het moment van doorkomst. Naar verwachting komen de wielrenners om circa 13.30 uur via Spijkenisse naar Simonshaven, Zuidland en Oudenhoorn. Om circa 14.00 uur verlaten ze dan Bernisse richting Hellevoetsluis. Het peloton wordt voorafgegaan door de reclamekaravaan. Deze rijdt ongeveer een half uur voor de wielrenners uit.

 

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl