Boek over 100 jarige oud-burgemeester Sien Sprenger

100-jaar-oud-burgemeesterAanstaande zondag viert Sien Sprenger, oud-burgemeestersvrouw in Geervliet (1947-1954) en Oostvoorne (1954-1968), haar honderste verjaardag, gelukkig nog steeds in zeer redelijke gezondheid.

Ze viert dat in het Reinaldahuis waar ze sinds twee jaar met veel plezier verblijft (Leonard Springerlaan 1, Haarlem).

Ter gelegenheid van deze mijlpaal is een boek samengesteld (auteur Willem Campschreur, vormgeving Lies Ros) met als titel ‘100 jaar Sien Sprenger’ (144 pagina’s met veel illustraties, foto’s en documentjes uit een leven vanaf 1912, formaat 19x 26 cm). Bijgaand voeg ik het omslag van dit boek voor u toe. Mocht u interesse hebben dan doen wij u graag een exemplaar toekomen.

Maar u bent natuurlijk ook welkom op de feestelijke bijeenkomst in Haarlem. Dan kunt u het boek ook meteen meenemen naar Voorne/Maassluis.

We komen op de verjaardag bij elkaar in het restaurant van Reinalda vanaf 14.00 uur op zondagmiddag 28 oktober. Daar moeten we uiterlijk om 16.30 allemaal uit zijn. Daarna kunnen we nog wat nazitten en -spelen in de hal op het binnenterras.

Mede feestgenoten zijn: directe familie, bewoners van Reinalda en aanleunwoningen die belangstelling hebben om erbij te zijn, een aantal mensen van staf, verzorging en vrijwilligersgroep, een paar vrienden die er 19 mei niet bij konden zijn.

Het programma van de middag is simpel:

14.00 – 14.45 Inloop, welkom en drankje met iets erbij

14.45 – 15.10 Programma met wat liedjes en misschien 1 of 2 gastoptredens

15.10 – 16.00 Andere drankjes en hapjes, onderbroken door:

* presentatie boek ‘100 jaar Sien Sprenger’ door een bekende logé (Job Cohen)

* toespraken vanuit Reinaldahuis, gemeente Haarlem, burgemeester Bodegraven

16.00 – 16.30 Dank aan iedereen en Reinalda in het bijzonder, vertrek uit het restaurant

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl