Duo-lijsttrekkerschap voor TROTS

Mia Sliwinski en Chris Hottentot trekken gezamenlijk de kieslijst van TROTS voor de komende gemeenteraadsverkiezing op 19 november van de gemeente Nissewaard. Vanaf 1 januari 2015 vormen Spijkenisse en Bernisse, vanwege een fusie, samen de gemeente Nissewaard. Alwin Sitton, op plaats 20 is de lijstduwer.

De kieslijst van TROTS is niet alleen een evenwichtige samenstelling van de inwoners van dit gebied, tevens hebben alle kandidaten veel affiniteit met de behoeftes van de inwoners. Zo kandideren drie jongeren onder de 25 jaar zich voor de verkiezingen, maar zijn de senioren ook goed vertegenwoordigd. Met Annette van Grondelle en Jeanette Dullaart- van Dekken is de zorg voor ouderen en minder bedeelden in goede handen en met de kandidaatstelling van Alwin Sitton, Nick Kegel en Lizzy Ritter staat de jeugd ook goed op de kaart. Ondernemer Manuel Naaijen zal zich gaan inzetten voor een beter ondernemersklimaat in Nissewaard. Maar denk niet dat de andere kandidaten voor de poes zijn, zij hebben ieder hun eigen expertisegebied. Bovendien wonen de kandidaten goed verspreid en hebben zij een prima kijk op hun wijk/kern. De visie op de wijken en kernen is ook terug te lezen in het programma.

In de komende raadsperiode staat de gemeente Nissewaard voor een gigantische uitdaging, zo moet het centrum van Spijkenisse weer gaan leven, hebben de wijken een stevige opknapbeurt nodig en moet de stad beter bereikbaar worden. Ook zullen de gemeentelijke financi├źn voor de nodige hoofdbrekens gaan zorgen, pas op de plaats dus! Het Bernisse-gebied verdient ook de nodige aandacht en de inwoners aldaar mogen rekenen op prima faciliteiten. Wat TROTS betreft zal er in dit gebied niet al te veel veranderen en kan de Bernisse zich ontwikkelen tot een fijne woonomgeving met recreatieve mogelijkheden.

Een volledig overzicht van de kandidaten en het programma is te lezen op trots-spijkenisse.nl.

Tagged under

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl