Gemeente Bernisse geen opdrachtgever incasso-actie

acceptgiroDiverse gemeenten in Nederland zijn door burgers benaderd over een onterechte incasso voor Gemeentelijke heffingen 2013. Het is mogelijk dat dergelijke incasso’s ook inwoners van Bernisse hebben bereikt. Al eerder waarschuwde de gemeente Hellevoetsluis naar aanleiding van klachten hierover.

De gemeente Bernisse heeft daar echter niets mee te maken. Het gaat hier om een grootschalige, landelijke incasso-actie die niet in opdracht van de gemeenten, maar in opdracht van een particulier bedrijf zijn uitgevoerd.

De uitgevoerde incasso betreft een bedrag van € 49,95 met de omschrijving in de trant van ‘Gem. heffing 2013’.

Via automatische incasso kan onterecht een bedrag van € 49,95 van rekeningen van inwoners van de gemeente Bernisse worden gehaald. Het bedrag wordt vermoedelijk afgeschreven door het bedrijf World Wide Administrators te Tilburg in opdracht van Hopman Holdings B.V. Gedupeerden kunnen hun bank vragen het geld op hun rekening terug te storten.

Ook kunt u voor meer informatie terecht bij de Fraudehelpdesk via www.fraudehelpdesk.nl of bel 088 – 7867372.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl