Ik ga op vakantie en neem mee: VPinfo.nl

groeten-uitJa lieve mensen, het vakantieseizoen is weer op gang gekomen. Steeds meer mensen zorgen er voor dat hun katten verzorgd worden door de thuis blijvende buren. Honden die een tijdelijk nieuw baasje hebben en goudvissen die zich beklagen omdat de vakantiekracht minder visvoer geeft.

Vakantie, allemaal zijn we er aan toe. Maar waar bent u? En wat neemt u mee?

Inderdaad, we zijn er zelf ook over verbaasd maar VPinfo.nl blijkt het opeens goed te doen in het buitenland. Dat is af te lezen uit de statistieken die wij dagelijks bijhouden.

Waar u bent? De meeste van onze lezers hebben voor Duitsland gekozen. Maar ook België, Frankrijk, Italië en verrassend genoeg Rusland lijken populair bij onze vakantievierende lezers. En zo zien we maar weer eens dat internet niet alleen de toekomst heeft maar ook een belangrijke plaats heeft in het heden.

Niet meer wachten op die twee dagen oude krant uit Nederland waarbij de voorpagina van de Voorne-Putten katern gevuld wordt met nieuws uit Rotterdam. Niet meer naar dat kioskje waar die zweterige verkoper, die u niet kunt verstaan, u een oor probeert aan te naaien. Nee, de tijden zijn veranderd. Maar laat ook u even weten waar u bent tijdens deze zomer?

Wat ons betreft, de groeten uit Spijkenisse, Hellevoetsluis, Brielle, Hoogvliet en al die andere leuke plaatsen in de regio, we zullen u missen als het aankomend weekend hier 35 graden wordt.

Op de camping zonder koffie

Een lezer van VPinfo mailde ons deze foto. Waaruit maar weer eens blijkt dat de kwaliteit van camping apparatuur soms diep triest is. Zo bleek het buisje waardoor het warm gemaakte water naar het filter moet sturen niet campingproof te zijn. Onze trouwe lezer zit nu nog een aantal weken zonder koffie.campingleed

 

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl