Meldpunt moet overlast helpen verminderen

Vanaf 19 juni kunnen inwoners van de wijken Heenvliet en Zuidland hun klachten over vernielingen, geluidoverlast of strafbare feiten in de buurt per email melden via meldpuntheenvliet@wmoradar.nl en meldpuntzuidland@wmoradar.nl.

Deze meldpunten zijn door Wmo Radar samen met de gemeente Bernisse gestart, om op een simpele, snelle manier klachten over overlast te kunnen melden en ermee aan de slag te gaan. Burgemeester Bouvy-Koene zegt hierover: “Het is belangrijk dat inwoners nu op een snelle, makkelijke en vertrouwelijke manier hun klacht kwijt kunnen.” Als mensen een klacht melden, krijgen zij binnen 48 uur een reactie. Die reactie kan per email of telefonisch gegeven worden.

Maar een huisbezoek is ook mogelijk. Rick Raalte, programmamanager jongerenwerk bij Wmo radar: ”Elke klacht over overlast wordt serieus genomen. Wij zullen nooit naam of adresgegevens van mensen aan derden doorspelen.” Mensen die zelf geen email hebben kunnen een familielid of kennis vragen om hen te helpen. Zij moeten dan wel een telefoonnummer doorgeven, zodat er contact opgenomen kan worden.

6 Reacties

 1. Henk en Janny van Kempen

  Wij maakten gisteren een wandeling in de Bernisse en zagen tot onze schrik da in het meertje, grenzend aan de doorgaande weg Zuidland-Simonshaven, allemaal dode vissen drijven. Twee dagen ervoor was er nog een man aan het vissen en was er geen dode vis te zien!!! Wát is daar aan de hand??

 2. w.vos-v.d.linden

  De nacht van28 op29 juni erg veel last gehad, van disco gangers van af 3uur tot 4.3o.Onze bloempot over straat gegooit en een straat verder gevonden.Deplant boven op een auto gezet.Ik hoop dat u de klacht met ons wil delen.

 3. w.vos-v.d.linden

  Wij dachten binnen 48 uur bericht te krijgen of langs komen nog niets gezien. Gr w vos -v.d.L.inden.Nijverheidstraat 15

 4. A.Hordijk

  Afgelopen zaterdagen is er bij de korfbal volop activiteit, prima om lekker met elkaar te sporten!
  Ik begrijp alleen niet dat de geluidsinstallatie zo staat afgesteld dat de hele Kreken van Nibbeland de hele dag wordt getrakteerd op een enorme geluidsoverlast….
  Volgens mij worden de geluidsnormen ver overschreden en het valt mij op dat dit nu voor het tweede jaar in juni en juli optreedt.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl