Nissewaard leeft mee met slachtoffers Parijs

Verklaring waarnemend burgemeester Salet naar aanleiding van de aanslag in Parijs

Vanavond worden in Parijs en in verschillende Nederlandse steden stille tochten en bijeenkomsten gehouden als steunbetuiging aan de slachtoffers en hun nabestaanden van de aanslag gisteren.

In Nissewaard leven wij mee met allen die door deze brute aanslag zijn getroffen. Deze aanslag op het satirische weekblad Charlie Hebdo is ook een aanval op de vrijheid van meningsuiting en daarmee op onze vrijheid.

Er is grote verontwaardiging in de maatschappij en dat is terecht. Toch moeten we niet vervallen in angst. In Nissewaard hebben we een gezonde samenleving en blijven we goed met elkaar samenleven. Jong en oud, rijk of arm, autochtoon en allochtoon, samen kunnen we deze gruweldaad op onze vrijheid weerstaan.

Wilt ook u uw gevoelens kwijt of reageren, dan kan dat via onze facebookpagina, facebook.com/gemeentenissewaard

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl