Vuurwapen in beslag genomen

vuurwapenDe politie heeft een vuurwapenbezitter aangehouden. Dinsdagvond rond kwart over tien kregen agenten een melding van een collega die vrij was.

Deze collega vertelde dat hij had gezien dat er een groep op de Bernisse Spuidijk stonden te vissen.

Deze personen zijn in de leeftijd van 17, 22, 23, 25, 30 en 34 en wonen in Spijkenisse, Rotterdam en Mazeikiai. Een van de personen had toen met een voorwerp, dat leek op een vuurwapen, in de lucht geschoten.

De agenten zijn naar de groep toe gegaan en hebben iedereen aangehouden en gefouilleerd. Bij een van hen, dit was een man van 22 jaar zonder vaste woon- of verblijfplaats, werd een alarmpistool aangetroffen. Deze werd inbeslag genomen.

Op een politiebureau in de buurt zijn de andere vijf personen, waaronder een vrouw, na voorgeleiding vrijgelaten. De andere 22 jaar man waarbij het alarmpistool was aangetroffen is aangehouden en ingesloten. De politie doet nader onderzoek.

Tagged under

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl