Vuurwerk afgestoken in bejaardentehuis Bernissesteijn

politie04De politie doet onderzoek nadat vrijdag op zaterdagnacht vuurwerk is afgestoken in bejaardentehuis Bernissesteijn aan de Driesprong 1 in Zuidland. Hierbij is alleen materiele schade ontstaan.

Rond 01.15 uur hoorden medewerkers een enorme knal. Er bleek vuurwerk te zijn afgestoken in de zij-ingang van het bejaardentehuis. Drie deuren raakten ontzet en er is schade ontstaan aan de muren. De bewoners hebben nauwelijks iets gemerkt.

De politie neemt de zaak zeer hoog op. Het opslaan en afsteken van- en experimenteren met (illegaal) vuurwerk veroorzaakt niet alleen overlast, maar is ook zeer gevaarlijk. De forensische opsporing is daarom direct een sporenonderzoek begonnen en agenten zijn een buurtonderzoek gestart.

koene-vuurwerkbom-bejaardenhuis

Informatie?

De politie is op zoek naar getuigen. Heeft u iets gezien tussen 00.30 en 01.30 uur in en rond het bejaardentehuis aan de Driesprong in Zuidland, neem dan contact op met de politie op 0900-8844. Anoniem kan ook bij Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Ook kunt u hier terecht met informatie over personen die in het bezit zijn van (illegaal) vuurwerk, afsteken of hierin handelen.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl