Week van de Mantelzorg en Vrijwilligers in Bernisse

De gemeente Bernisse organiseert in samenwerking met stichting Push en stichting MEE ZHE de week van de Mantelzorg en Vrijwilligers in Bernisse.

In de week van 9 tot en met 16 november 2012 worden op locaties in verschillende kernen vier activiteiten georganiseerd.

De week start op vrijdagavond 9 november in Geervliet. Van 19:30 uur tot 21:30 uur is er een zogenoemd vrijwilligersterras in de Haveling in Geervliet. De aanwezigen kunnen kennismaken met de coördinator van de Brede School Bernisse die geïnterviewd zal worden. Er treedt een koor op en de zaal kan meedoen met een interactieve quiz met een leuke prijs.

Op maandagmiddag 12 november worden mantelzorgers van 14:00 uur tot 16:30 uur verwend in de Meent in Oudenhoorn in het kader van de Verwendag. Er worden 4 workshops georganiseerd: Cupcakes versieren, Estherische olieën, Huidverzorging en opmaken en tot slot Ontspanningsoefeningen.

Woensdagmiddag 14 november kunnen mantelzorgers en vrijwilligers van 12:00 uur tot 13.30 uur aanschuiven bij de Open Tafel in Bernissesteyn in Zuidland.

Tenslotte wordt de Week van de Mantelzorgers in Bernisse afgesloten op vrijdagmiddag 16 november van 17:00 uur tot 19:00 uur met het grote ‘snertbuffet’ in Bernissesteyn in Zuidland. Daar zullen de burgemeester en de twee wethouders van Bernisse als vrijwilligers behulpzaam zijn bij het winterse buffet dat voor de aanwezigen staat opgesteld. Een en ander wordt omlijst door een muzikaal optreden.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl